Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Tillbehör för LED belysning och LED strip.

Tillbehören till din LED-belysning

Tillbehör till LED-belysning som drivers, kontakter, skarvdon och anslutningar till LED Strip och liknande som underlättar och förhöjer utseendet på din installation. Här hittar du aluminiumlister till ledstrips, trappnosprofiler, RGB controller, dimmer, 12/24V transformatorer, kabel och mycket mer.

   

LED tillbehör: Inkopplingsdetaljer

Vi har ett stort sortiment av LED tillbehör när det gäller delar för inkoppling av LED Strip vi har connectors, skarvbitar, flexibla hörn och kablar med minikontakter, samt även grendosor och kopplingsboxar till LED-strip Allt för en enklare, snyggare och säkrare installation.

LED tillbehör: Drivers 

LED Drivers finns i 2 utföranden och skall inte föväxlas med transformatorer (läs nedan) LED Drivers för 12/24V DC begränsas av sin max effekt(W) och kan driva så många LED ljuskällor som ingår i den totala effekten. Inkoppling av LED-ljuskällor är parallell denna driver kallas även konstantspänningsdriver. Konstantströmdriver är en LED Driver som reglerar spännigen till LED ljuskällorna beroende på hur många som är anslutna (inom tillåten max gräns) och dessa strömmar anges som 350ma, 700ma osv. Det vanligaste drivdonet som säljs idag och där inkoppling av LED ljuskällorna sker i serie. Nyligaen har multidrivers kommit fram och det är korsning av konstantström och konstanspänningsdrivers. Transformatorer ger en nedväxling från 230V AC till 12/24V DC likspänning (oftast) och antalet ljuskällor begränsas av den totala effekten (W) som trafon klarar.

LED tillbehör: Alumiumprofiler

Alumiumprofiler ger verkligen ett lyft till installationen, raka och snygga i hörn, ingen risk att tejpen släpper och man får LED strip som hänger ner i bågar, mm. Aluminiumprofiler finns i alla möjliga storlekar och former för att passa i garderober, under hyllor, i trappor mm. De ger ett sobert intryck och finns med frostade och klara glas som pressas ner i listen, Aluminumprilerna finns för undertak och passar fint mot befintligt bärverk. De finns för infällnad och för utanpåliggande montage, de är anpassade efter LED Strips på 8 eller 10 mm. till och med klädstänger med uttag för LED-strips kommer nu. Riktigt elegant med LED-belysning direkt över galgarna.

LED Tillbehör: styrningar

LED Controller för styrning av LED lister och lampor. Du kan styra hastigheten på färgväxlingar(RGB) och styra med vilken intensitet det ska lysa, från svagaste till skarpaste ljus. Det finns trådlösa styrningar med fjärrkontroll eller WIFI och appar till smartphones, allt för att det ska bli så bekvämt som möjligt att styra ljuset

Produkter
Övrigt