Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Belysning, armaturer och prisvärda ljuskällor

Inomhusbelysning, utomhusbelysning och Industribelysning

Belysning för inredning och dekoration, snygga lampor och mysigt ljus. Armaturer och tillbehör för utomhusbelysning. Armaturer, lampor och energismarta lösningar till lager, kontor, industri och tillverkning.

Alla belysningsprodukter vi säljer är CE-märkta och klarar alla normer och krav. Vi har det mesta inom energieffektiv belysning och ingen teknik är främmande för oss.

Värna om miljön, köp energieffektiva LED lampor!

Armaturer, ljuskällor och tillbehör

Vi har belysning för alla smaker och tider på året, Julbelysning med vackra och mysiga lampor och dekorationer, Halloween med lite mysiga ljus och lysande pumpor mm slingor till kräftkalaset, midsommarfirandet, eller till gårdsfesten på landet. Inomhusbelysning med design, industrilampor eller praktiska utomhusarmaturer, närvarostyrningar, spotlights, downlights, LED, halogen- och lågenergilampor.

Ljuskällor

Att köpa lampor idag handlar inte bara om att spara energi, det handlar även om inredning och ljussättning av ditt hem så som du vill ha det! Idag kan du välja färger och temperaturer på LED lampor som för ett år sedan inte ens existerade. Vi har valt ut de bästa LED, lågenergi- och halogenlampor vi kunnat hitta på marknaden som ersättare till energislukande ljuskällor. Vi handlar endast med svenska återförsäljare och grossiter. Vi vet att det då blir ett säkrare alternativ för dig som väljer att handla av oss. 

Belysningsarmaturer

Rätt armatur för belysningen är mer än bara utseende, det är även viktigt att armaturen uppfyller de regler och krav som ställs på den i det sammahang den ska sättas upp i. t.ex. krävs det D-klassade armaturer i ladugårdar och IP44 för våtutrymmen mm, Hos oss hittar du armaturer som klarar kraven i alla sitationer. OM vi inte har just den armatur som du spanar efter slå oss en signal eller maila oss så ska vi göra allt för att få hem den till dig.

Tillbehör

Till många belysningsanläggningar krävs det någon form av tillbehör för att det ska bli just så bra eller bekvämt för användaren som man önskar. Vi har ett stort sortiment av bra tillbehör som gör din belysning komplett. Skymningsreläer, närvarostyrningar, astronomiska ur och mycket mer.

Bra ljus

Belysningen är viktig för vårt välbefinnande och hjälper oss också i vardagen, oavsett om du vill lysa upp i hallen med ett vitt ljus så du får med alla barnens kläder till dagis på morgonen, belysa köket med ett varmt ljus till morgonkaffet eller om du vill fixa mysig dimbar belysning i vardagsrummet som kan dämpas när du ser på tv!

Produkter
Övrigt