Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

LED lampor , Energisnåla Nobelprisade lampor

Vi har LED ljuskällor i alla dess former och storlekar

  • LED-reservlampor, till ljusstakar och ljuslyktor mm.
  • LED-stämningsljus, dekorationslampor med lägre effekt.
  • LED-armaturer, kompletta lampor för tak, vägg, utomhus mm.
  • LED-säkerhetsbelysning och LED-arbetsbelysning för hem och industri.

När du handlar LED ljuskällor av oss på Wattväktarna.se kan du vara säker på att du får en kvalitetsljuskälla som ger ett bra ljus, och håller i många år! 

Läs mer om LED ljuskällor här>>>

LED-ljuskällor är snälla mot vår planet

Miljövänliga LED-lampor ger dig allt ljus du behöver, samtidigt förbrukar LED-ljuskällor ca 80 procent mindre energi än vanliga glödlampor. De är också mycket mer hållbara, mot skakningar och slag. Att de sedan räcker upp till 20 gånger längre än vanliga glödlampor är ju inte fel det heller. Så hjälp till att spara på miljön – du sparar samtidigt pengar!

LED ljuskälla med glödtråd (LED-filament)

Tekniken med glödtråd är det senaste inom LED-belysning. Med den här tekniken kombinerar man LED-belysningens fördelar med känslan av en traditionell glödlampa med en tjock synlig glödtråd (koltrådslampor). Det kallas för LED-filament. Vi erbjuder redan ett sortiment av "koltråds" LED-filament från olika märken samt i olika former och storlekar. Dessa LED-filament lampor är riktigt snygga i lyktor och fasadarmaturer i glas vid entréer mm.

LED Ljuskällor är dyra!??

En del säger att LED lampor är dyra, och visst, de kostar mer än vanliga glödlampor. Men det man ofta inte tänker på (förutom att de drar mycket mindre ström och håller längre) är att man redan betalar för dem! Fast istället för att vi har köpt nya LED lampor så lägger vi pengarna hos elverket på elräkningen i stället. Oavsett om du köper spotlights eller dekorationsbelysning eller ljuskällor med E-sockel så är LED-belysning det mest effektiva ur både ekonomi och miljösynpunkt! Basta!

 

Produkter
Övrigt