Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Element - Med jämn och skön värme

Element för skönt inneklimat

Element som värmer dina rum och element som hjälper till att hålla värmen när det är kallt ute. Vi har både element som är direkverkande och oljefyllda radiatorer. Vi har element för villan eller lägenheten och vi har mindre element som frostvakter.

Vi har el-element och oljefyllda radiatorer från Tego, Malmbergs, Zebra samt element från LVI m.fl.

         

Skön värme med bra element

Element från Reco, Malmbergs och Wilfa. El-element med elektroniska termostater för noggran justering och skön, jämn värme. Element med smarta styrningar, trådlösa rumsgivare och termostater.

Oljefyllda Element

Det finns en föreställning om att oljefyllda element skulle ge en mjukare värme än direktverkande elradiatorer. Detta är helt fel! Det är ju inte så att oljefyllda element pytsar ut lite olja i luften nu och då?! Den vinst man har med oljefyllda element är att de håller värmen lite längre än vanliga el-element vid t.ex. ett strömavbrott. Den största fördelen med oljefyllda element är annars att de nästan uteslutande förses med en elektronisk termostat som är mycket exakt och jobbar inom snäva toleranser.

Zebra Oljefyllda element

Dessa element kommer från SELGA´s eget märke. det är element av hög kvalitet från en stor tillverkare. Ofta från samma tillverkare som gör andra betydligt dyrare produkter med andra namn... Zebra elementen är energieffektiva med konvektorer som ökar effektiviteten samtidigt dom de är snälla mot människor och natur med miljövänlig olja. Zebra elementen finns i både 230V och 400 V utförande.

Produkter
Övrigt