Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

kabelskydd

Kabelskydd - Markeringsband - Markeringsnät

Vi erbjuder säkra kabelskydd för el i olika  material och utföranden. Med ett bra kabelskydd förhindrar du mekanisk åverkan på kabeln på fasaden eller i marken. Ingen kabel klarar själv av att uppfylla de krav som ställs avseende draghållfasthet, slitstyrka, slagtålighet och konsistens. Dessa krav måste kabelskydden uppfylla då de ska hjälpa till att stå emot fukt, smuts och extrema temperaturer. Hos oss hittar du skydd från kända varumärken så som Pipelife, PM Flex och Uponor, Malmbergs mm.
Skyddsrör för el hittar du i utförande av plåt och plast i hög kvalitet. Vi har modeller för alla typer av ändamål och krav. Förutom de flexibla kabelskydden erbjuder vi också tillbehör så som skarvmuffar och markeringsband. Vi har också överkörrningsskydd.

HANDLA KABELSKYDDSRÖR TILL BRA PRISER HOS OSS

Skyddsrör för el hittar du i utförande av plåt och plast i hög kvalitet. Vi har modeller för alla typer av ändamål och krav. Förutom de flexibla kabelskydden erbjuder vi också tillbehör så som skarvmuffar och markeringsband. Vi har också överkörrningsskydd. Kabelnät för fiber med spårningstråd(ledningskollen gillar dessa) gummiprofiler från ELIT AB mm.

För skydd av el, data och kommunikation krävs det att man använder bra kabelskydd. Vi har ett stort sortiment till bra pris. Kabelskydden ger ett effektivt skydd mot slag, stötar och kyla och tål även de flesta kemikalier. Skydden tillverkas i bland annat PP, PE och PVC där stort fokus ligger på användarvänlighet, flexibilitet och miljö. Plasten är återvinningsbar och stör därför inte miljön på något sätt.

Produkter
Övrigt