Visar alla 8 resultat

LIM & FOG

Fogmassa, lim och fönsterkitt 

Vi erbjuder fogmassa för allsidig användning inom byggområdet, exempelvis fogning runt fönster samt för kittning av fönster. Fogmassor inom byggområdet används på en mängd olika sätt, och det är därför viktigt att använda en produkt som är anpassad efter just dina förutsättningar.

Vi erbjuder fogmassa samt kitt för fönster av högsta kvalitet för yrkesanvändare. Silikonfogmassa, MS-polymer, latexfog och monteringslim är några exempel.

Prova gärna LAseal som används av Sveriges ledande glasmästeri- och fönsterrenoveringsföretag.

Från: 32 kr

3 - 5 dagars leveranstid

199 kr

3 - 5 dagars leveranstid

169 kr

3 - 5 dagars leveranstid

69 kr

3 - 5 dagars leveranstid

159 kr

3 - 5 dagars leveranstid

Från: 105 kr

3 - 5 dagars leveranstid


För byggändamål och fönster

Det finns en mängd produkter av multikaraktär som uppges passa till nästan allt och det stämmer ofta, men inte alltid. Det är därför viktigt att hitta rätt material till rätt applikation för att kunna garantera rätt funktion under lång tid. Om man t ex väljer ett billigt eller felaktigt fogmaterial för tätning runt fönster kommer en läckande fog orsaka ökade kostnader för energi som under byggnadens livslängd vida överstiger den eventuella besparing man gjorde på materialet.

Är du osäker på vilken produkt du bör använda? Kontakta oss, vi har lång erfarenhet och erbjuder självklart gratis rådgivning till yrkesanvändare!

Vilken typ av fönsterkitt bör man använda? Kittets viktigaste uppgift är att hålla tätt mellan glas och trä. Man bör därför välja ett elastiskt kitt som klarar att ta upp de rörelser som ett fönster utsätts för på grund av till exempel temperaturväxlingar. LAseal är speciellt framtaget för proffs och levereras till Sveriges ledande företag inom fönsterrenovering och glasmästeri. LAseal finns i många färger, bl a grönt och rött. Vi erbjuder också klassiskt linoljekitt från Åffa / Danalim för kulturhantverkare.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken