Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Kabel - Kraft, data och installationskablar

 

Allt inom kabel


Godkända kablar för starkström, svagström, data mm. En bra kabel förenklar installationen avsevärt. Kablar av hög kvalitet, som ger dina installationer lång livslängd. Välj rätt kabel för klenspänning, starkström eller svagström, data mm.

      

Installationen blir komplett med kabel

Oavsett om du vill ha tag i en kabel för din trädgårdsbelysning eller för en komplett installation i evillan har kablarna du söker, kvalitetskablar från Ericsson m.fl.

Vi säljer bara Halogenfri kabel!
Med halogenfri kabel menar man normalt en elkabel som inte innehåller PVC-plast. Halogenfri kabel är ofta ett krav vid nybyggnation, den är något dyrare än vanlig elkabel. Orsaken till att man använder halogenfri kabel är att när PVC-plast brinner frigörs det klor som finns i plasten, denna kan reagera med vatten (som används för att släcka branden) och bilda saltsyre-rök. Saltsyra är mycket giftig att inandas.

Kulokabel är avsedd för utvändig förläggning i torra utrymmen inomhus. Den är mantlad med PVC-isolering och aluminiumfolie för att hålla bra. Detta för att stå emot slitage och kunna formas då den är något stel. Kulokabel tillverkas inte längre utan motsvaras av EKRK i och med produktutveckling. Dock har dessa samma egenskaper estetiskt.

Kabel betecknas vanligen med en kombination av bokstäver och siffror för att ange kabelns uppbyggnad såsom material, ledarantal och så vidare och kan användas för energiöverföring eller elektronisk kommunikation.

Vem vill inte ha mindre kabelspill, minskad arbetsbelastning och tidseffektiva installationer?

PM FLEX Rock n Roll är en mycket smart och ergonomiskt bra lösning. Flexrör lämpar sig utmärkt vid villainstallationer, förläggning på valv eller vid lägenhetsinstallationer.

Produkter
Övrigt