Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Utomhusbelysning som tål vårt nordiska klimat

   

Utomhusbelysning - mer än bara lampor

Utomhusbelysning för både privat och offentlig miljö hittar ni här. Armaturer för utomhusbelysning med extra hög kapslingsklass, skymningsrelän som sätter på och stänger av utomhusbelysningen för ökad komfort. Utomhusbelysning i form av strålkastare, fasadbelysning och mycket mer. 

Utomhusbelysning som tål tuffa tag

Vårt nordiska klimat ställer stora krav på vår utomhusbelysning. Den ska inte bara vara tät mot fukt, den ska klara kyla, regn och stora temperaturskillnader, kondens och liknande. All utomhusbelysning vi säljer har hög kapslingsklass och är godkända för montering utomhus.

Utomhusbelysning för offentligt bruk

Utomhusbelysning i offentlig miljö och på allmänna platser kräver lite mer än utomhusbelysningen vi har hemma privat. För offentliga miljöer har vi utomhusbelysning i form av armaturer med högre vandalklass och sabotageskydd, vi har även gatuarmaturer som ger en god utomhusbelysning för gående och cyklister. Fasad- och skyltbelysning som ger trygghet och bra utomhusbelysning på torg och öppna platser som planer, parkeringar lekplatser mm.

Utomhusbelysning hemma och i din trädgård

En stor del av den utomhusbelysning som vi säljer kommer från Designlight och Malmbergs och är för hemma bruk och trädgårdsbelysning. Lite enklare armaturer som inte är riktigt så kostsamma som de för mer professionellt bruk, och det behöver de inte vara heller då utomhusbelysningen i en villträdgård inte har det stora slitage som utomhusbelysning på offentliga platser utsätts för.

Utomhusbelysning - var så säker

Välj en säker och väl utprovad utomhusbelysning av bra kvalitet från kända tillverkare. Vi har armaturer för markbelysning, skyltar, fasader, trädgårdsbelysning och vägbelysning. All vår utomhusbelysning är godkänd och testad för att klara svenska regler och gällande lagar och förordningar.  Här hittar du även tillbehör till utomhusbelysning som skymningsreläer, montagetillbehör med mera.

Produkter
Övrigt