Visar alla 11 resultat

lumines logo

Utanpåliggande profiler

LUMINES Aluminiumprofiler är perfekta för LED-strips.

Med sin minimalistiska och moderna design kan utanpåliggande profiler användas, inte bara som belysningselement utan också som dekoration. Valet av en lämplig aluminiumlegering förbättrar avsevärt spridningen av värme som produceras av lysdioderna och förlänger således livslängden för LED-stripsen.

Här hittar ni vårt sortiment av utanpåliggande aluminiumprofiler från Lumines


LED aluminiumprofiler från LUMINES

Aluminiumprofiler för LED-lister från Lumines kommer från en välrenommerad tillverkare. Detta är element som uppfyller stränga normer och standarder. De kännetecknas av hög praktiskt användning och mångsidighet. Du kan enkelt anpassa dem efter individuella behov. Lumines LED-profiler i aluminium har tillverkats med hänsyn till de minsta detaljerna, tack vare vilka de kommer att se extremt attraktiva ut. Hög hållbarhet gör det till en investering i många år.

Hög säkerhetsnivå

LED-profilerna i aluminium garanterar ett tillförlitligt skydd av dina LED-strips, vilket leder till längre livslängd. En otvivelaktig fördel är det faktum att de inte kräver speciellt underhåll. Fördelen är också snabb och problemfri installation. Dessa är produkter gjorda av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år. Med deras hjälp kan du förbättra interiörens estetik, vilket gör att det ser bättre ut. Ergonomisk design utgör inget hot mot miljön.

Skadebeständighet

Aluminiumprofiler för LED-remsor klarar även de tuffaste användningsförhållandena. De är resistenta mot mekaniska skador eller miljöfaktorer. Detta översätts direkt till deras funktionalitet och hållbarhet. Det här är köpet som lönar sig mest. Innovativ teknik användes vid utformningen av LED-profilerna i aluminium. Allt detta för att skapa element som fungerar under nästan alla förhållanden. Det är ett utmärkt val för både privata lägenheter och offentliga platser. Det är upp till dig var de ska fästas.

Attraktiv design från lumines

LED-profilerna i aluminium kännetecknas av en attraktiv design. Minimalistisk och modernistisk design erbjuder många arrangemangsmöjligheter. Tack vare dem kan du skapa en ovanlig komposition som kommer att bli en riktig inredning. Det finns många möjligheter, så allt beror på dina personliga preferenser. Ett brett urval av element gör att alla hittar något som passar sig.

Bra priser

Aluminiumprofiler för LED-lister från Lumines finns till extremt förmånliga priser. Detta är det bästa alternativet för dem som inte vill spendera en förmögenhet. Det är högklassiga produkter som inte kräver stora ekonomiska utlägg. De används i många olika branscher, bl.a industri, bil, arkitektur, inredning, reklam.
0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken