Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Handdukstorkar

Handdukstorken är en stilren och enkel badrumsdetalj som passar i allas badmiljö.

Tänk dig den varma känslan av en varm handduk runt dig varje gång du kliver ut ur duschen. Vi har massor av olika handdukstorkar för dig att välja på, elektrisk eller vattenburna, böjda eller raka. Med en handdukstork kommer dina handdukar alltid vara torra, varma och nära till hands i badrummet när du behöver den. 

Du vet väl om att en handdukstork gör så mycket mer än bara ge dig en varm och skön handduk. Den ser till att få bort fukten fortare i badrummet, och ju snabbare fukten lämnar badrummet dessto bättre inomhusmiljö får du. Det är egentligen den största fördelen med en handdukstork

 

Hotellkänsla! Handdukstorkar som ger lyxigt varma och sköna handdukar efter duschen!

Energisnåla handdukstorkar från Arrow, LVI och PAX för en skönare upplevelse. Handdukstorkarna finns med smarta styrningar som ger ergibesparing. Handdukstorken bidrar även till ett bättre klimat med skön värme i badrummet. 

Kanske kan en handdukstork som är svängbar passa dig, eller en modell med svängbara armar? Produkterna finns i flera olika storlekar och former för att passa just ditt badrum. 

Är det väldigt trångt finns en smal handdukstork som är som pinne med krokar på. 

Vi har handdukstorkar med smart och praktisk timer för att du alltid ska kunna få en varm handduk. Sätt upp en handdukstork i hallen för att alltid ha tillgång till varma handdukar och torra vantar till barnen. 

Handdukstorkar är en populär inredningsdetalj i badrummet. Unna dig och din familj lite extra värme. Vi säljer handdukstorkar från bland annat Arrow, LVI, Malmbergs och Pax.

Produkter
Övrigt