Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Skymningsreläer från Elko, Easylux och Coala

Skymningarelä för bättre komfort och ekonomi

Skymningsrelä används för att slå av och på utomhusbelysningen. Skymningsrelät ger dig som användare en ökad komfort eftersom skymningsrelät inte "glömmer bort" att släcka lampan på morgonen när ljuset kommer. Skymningsrelä ger dig även pengar tillbaka varje dag eftersom det stänger av belysningen precis i rätt tid när dagsljuset är tillräckligt starkt

Köp ett skymningsrelä från en känd leverantör. 

Skymningsreläer tillåter oss att på ett enkelt och smidigt sätt få vår utomhusbelysning att tändas och släckas vid skymning och gryning. Skymningsreläet styr din utomhusbelysning efter bästa förutsättningar.

Skymningsreläer är ställbara för att kunna tända och släcka belysning vid exakt rätt tid på dygnet och därmed också ge en energibesparing eftersom ingen risk föreligger att man glömmer att släcka belysningen.

Välj ett skymningsrelä som klarar 16 A som inte tar stryk av höga startströmmar som är vanligt hos LED, lågenergilampor och lysrör.

I den här kategorin hittar du skymningsreläer från kända tillverkare som Coala. Easylux, Schneider m.fl. Du hittar även skymningsreläer för 12 V och 230 volt.

Produkter
Övrigt