Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Duschkabiner och ångbastu

Förutom att man får sitt eget spa hemma är så är duschkabiner ett bra val på många andra sätt. Det är en av de säkraste installationerna man kan göra för sitt duschande. Obefintlig risk för vattenskador och andra nackdelar enligt flera skadeförbyggare på försäkringsbolagen. Alla duschkabiner levereras hem till dörren, självklart FRAKTFRITT!

 

 

När du vill lyxa till det med ett eget mini-spa hemma


Duschkabiner och ångbastukabinerna är utrustade med bland annt massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, LED-takbelysning, touch-knapp för belysning, sittplats. Ångbastumoddeler finns även med USB anslutning för lyssning av egen favoritmusik.

Valfrihet med en duschkabin från Arrow! Du kan beroende på modell, välja mellan att stå upp, sitta på sittplatsen, eller sjunka ner i ett varmt bad. Det tonade glaset ger ett behagligt ljusinsläpp utifrån. Blir det för mörkt tänder du takbelysningen eller mysbelysningen på väggen. 

Ångbastun är en lyxig variant av duschkabin där du verkligen kan njuta och låta trötta muskler slappna av. Den erbjuder både radio och mp3-musik, massagehanddusch, fotmassage, kroppsduschar, takdusch, MORA termostat, LED-display med touch-knappar, LED-takbelysning, färgskiftande LED-väggbelysning, doftbehållare, fläkt, sittplats, spegel, hyllor, tonat säkerhetsglas. Ett riktigt lyxigt hemma SPA med andra ord.

Produkter
Övrigt