Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

LED controllers & dimmers

LED-dimmer, färgkontroller och förstärkare

LED-kontroller blir snabbt allt mindre i storlek, kraftfullare och mer effektiva. Från enfärgade LED-dimmers till färgväxlande RGB-kontroller och förstärkare. Vi har alla de senaste LED-kontrollerna för ditt LED-belysningsprojekt. Vi har ett stort urval av 12-24 VDC LED-belysningskontroller inklusive PWM LED-dimmer för enfärgade LED-lampor, RGB LED-ljusregulatorer för färgväxlande LED-lampor samt DMX LED-kontroller för att skapa unika ljuseffekter för dina LED-lampor med datoriserad programvara. Oavsett om det är en WiFi-kontroller för att styra dina lysdioder i ditt hem- eller företag eller bara en enkel vriddimmer, så har vi produkterna till dig för att styra alla typer av belysningsprojekt. Om du har några frågor om de ljuseffekter som du vill uppnå, ring oss gärna under kontorstid.

PWM LED Dimmers

PWM (Pulse Width Modulation) LED-ljusdimmer, ger dig möjligheten att dimma din LED-belysning med en mängd olika kontrollalternativ. Vi har flera typer av LED-dimmers inklusive grundläggande vrid-dimmer, LED-dimmer med reglage, väggmonterade dimmer för dina LED-lampor, RF-fjärrstyrd LED-dimmerkontroll och WiFi-dimmer. Vi har också en mängd olika på/qv strömbrytare anpassade för LED-projekt.

RGB LED-kontroller

Vi har ett stort urval av RGB LED-ljusstyrenheter från grundläggande rattstil, programmerbara RGB-kontroller och flera med fjärrkontrollfunktioner. Du kan använda dessa RGB LED-kontroller för att skapa unika ljuseffekter för dina RGB LED-lampor, LED RGB-strips, RGB LED-rör, RGB-väggpaneler och LED RGB-moduler.

DMX Ljuskontroll

Vi har olika kontroller och drivrutiner för att ansluta LED-ljus och RGB LED-belysning till DMX512-system. Dessa produkter kan användas i nattklubbsbelysning, barer, kasinon, teatrar, biografer och många fler projekt som kräver kontroll av ett stort antal RGB LED-lampor.

WiFi LED-kontroller och dimmers

Våra WiFi-LED-kontroller använder den senaste tekniken för att låta dig styra färgväxlande RGB-LED eller enfärgade LED allt från din smartphone eller surfplatta med en trådlös WiFi-anslutning. Våra WiFi-styrenheter kan anslutas till ditt befintliga hem- eller företagsnätverk för fullständig kontroll av dina LED-lampor från din smartphone eller surfplatta. Koppla ihop trådlösa mottagare för synkronisering och zonstyrning eller använd våra DMX-styrenheter för att programmera anpassade ljusscener.

Produkter
Övrigt