Strömskenor, tillbehör och armaturer för belysning av märket Global Trac (Pro)

Vad är en Global Trac-skena?

En Global Trac-skena är en aluminiumprofil med utvändig isolering av plast. Ena änden ansluts till 230V och sen får alla spotlights som ansluts, ström från skenan. Även andra lampor och apparater kan få ström från Global Trac skenan. De ansluts då via en adapter. Skenorna kan monteras dikt mot tak, nedpendlas, eller monteras infällt. En strömskena kan enkelt kapas till önskad längd med hjälp av bågfil.

Driftspänning är 230V. En trefas skena är INTE 400V utan tre kanaler med 230V vardera, för olika styrningar eller faser, t.ex kan nattbelysning ligga på en av faserna på skenan.
Global skensystem finns i färgerna: Aluminiumgrå, Svart och Vit

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram ett fungerande skensystem med Global Trac-skenor, anslutningar och kopplingar som täcker er lokal på ett optimalt sätt. Vi erbjuder också ett stort sortiment kompatibla Global Trac-spotlights, och downlights som passar i skenorna. 3-fas skensystemet från Global Trac är standard i butiker i Europa idag. Det innebär att spotlights från många olika leverantörer passar i dessa belysningsskenor. Satsar ni på Global Trac belysningsskena kan ni vara trygga med att både era gamla och nya spotlights passar i skenan.
0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken