Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Industrilampor

Industrilampa, armaturer och industribelysning

Industrin och exempelvis mekaniska verkstäder ställer lite högre krav på sin belysning och därför behövs särskilda industrilampor och industribelysning. Även fler och fler hemmafixare vill ha lampor som tål lite tuffare tag i sina garage och mekhallar. Hos oss kan du köpa LED-strålkastare och LED-Highbay armaturer för höglager, gårdsplaner och maskinhallar. Vi erbjuder företag och offentlig verksamhet smarta belysningsprodukter som sänker er underhållskostnad, energiförbrukning och minimerar miljöpåverkan.

 

Industrilampa till rätt pris

Hos Wattväktarna hittar du stort utbud av industrilampor, till bra pris så klart. Hitta den industrilampa som passar din verksamhet bäst och köp den hos oss på Wattväktarna till rätt pris.

Industriarmaturer

Vi har industriarmaturer så att du hittar armaturen för dig - var så säker! Oavsett om du söker D-klassade industriarmaturer till ditt lantbruk. High bay armaturer till ett höglager eller lysrör för linmontage i verkstaden eller garaget så har vi eller tar fram rätt industriarmatur till rätt pris åt dig.

Idag är det även vanligt att man vill ha äldre industrilampor i retrostil i hemmet som dekorativ köks belysning.

 

Produkter
Övrigt