Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

ENERGISPAR

Wattväktarnas energisparbutik - hemmet för ljusa idéer för din energi

Från belysning till värme till vatten... På Wattväktarna har vi massor av sätt att hjälpa dig spara energi och spara dina pengar!
Spara pengar på de små åtgärderna först, snabb återbetalning till en låg investering!

 

Välkommen till det riktiga WATTVÄKTARNA

Vi är en Energisparbutik, ett energieffektiviseringsfokuserat företag, baserat i ekedalen mitt i västergötland.

Och vårt mål är enkelt: att hjälpa dig till ett mer energieffektivt boende.

Våra andra kategorier i vår butik är produkter som kunderna genom åren önskat köpa från oss, men vårt fokus har ALLTID legat på energibesparingar, i både stort och smått.

Som före detta energikonsult och certifierad energiexpert under 9 år, vet jag av lång erfarenhet vad som krävs för att spara energi. Jag är också medveten om att många vill spara energi på ett sätt som gör att de ser vinster med besparingen fort.

Att byta ut strålsamlare i kranar och dusch till snålspolande motvarigheter är ett av de snabbaste sätten att spara energi (OCH PENGAR) att byta till LED ger inte bara energibesparing, ofta får man dessutom en mycket bättre belysning.

Att tilläggsisolera vinden, byta fönster och installera solceller eller vindkraft är fantastiskt bra saker att göra! MEN!! Det tar jämförelsevis lång tid att se den ekonomiska vinsten i dessa projekt. På sikt är det alltid lönsamt men det tar tid innan investeringen är återbetald.

Byte av glödlampor, termostater och vattenbesparing är små enkla åtgärder som ger snabb återbetalning och ger kanske utrymme för de större åtgärderna sedan. Börja smått och öka på !!

Om du vill starta väldigt enkelt, -köp en timer och sätt belysningen på den, då glömmer du inte att släcka och den tänds enligt dina önskade inställningar!

Produkter
Övrigt