Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

LED lister - belysning under skåp och i hyllor

Hårda lister med mjuk LED belysning

LED lister i färdiga längder och med massor av tillbehör, här hittar du belysning för köket, hyllorna i vitrinskåpet eller som belysning i en monter. 

Färdiga LED armaturer

Det finns en mängd med färdiga LED lister som passar under köksskåp och i vitrinskåp och andra möbler / sköp. De flesta av dessa går under namn som bankarmaturer och kan vara utrustade med ett eller flera eluttag, vilket kan vara praktiskt i ett kök. Det finns enkla och sammankopplingsbara LED lister som gör att man kan få ett sammanhängande ljus under hela raden av köksmiljön, även i vinklar.

LED-lister i olika kapslingsklasser

Det finns LED lister som passar både inom- och utomhus, ifall du skall ha LED lister i trädgården måste du se till att de klarar minst IP44, helst IP65 för att palla vatten på ett säker sätt.

LED Profiler i aluminium

Det har blivit allt mer populårt med aluminiumlister som man klistrar fast sina LED strips i. Det är estetiskt tilltalande på sitt sätt då man får en väldigt rak om än lite stel installation, men många gånger blir installation så där proffsigt snygg eftersom det finns aluminiumprofiler anpassade för olika ändamål.

En vanlig profil är platt och passar fint under skåp och inne i skåp mellan hyllor, en annan är vinklad för att passa extra bra i hörn t.ex. mellan ett skåp och vägg så att ljuset faller utåt mot användaren istället för platt nedåt.

Det finns även aluminiumlister som är till för att sitta i trappor, s.k trappnosprofil används då och dessa ger ett fantastiskt ljus över trappstegen. Som sagt det finns en hel uppsjö av LED profiler och du hittar dem i vår butik.

 

Produkter
Övrigt