Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Utomhusdekorationer både till jul och fest

Julbelysning som utomhusdekorationer

Det mesta av vår julbelysning utomhus är utrustad med LED-dioder, vilket innebär otroligt låg energiförbrukning men ändå ett fint och bra ljus! Det gör att man kan ha sina utomhusdekorationer tända länge utan att bli ruinerad på kuppen. I kategorien utomhusdekorationer hittar du även utomhuskransar, kontgjorda granar och batteridrivna julprodukter

Utomhusdekorationer med säkerhet

Dessa utomhusdekorationer med lampor, slingor och dekorationer har minst kapslingsklass IP44, så att de tål regn, snö och fukt på ett bra sätt. Komplettera gärna din utomhusdekoration med julbelyning för utomhusbruk och en timer, och- eller en portabel jordfelsbrytare för en säkrare jul där hemma.

Stort ubud av utomhusdekorationer

Vi har ett stort utbud av utomhusdekorationer som granar, kransar, siluhetter och kvistar samt olika former av slingor och belysningar för utomhusbruk. En stor del av utomhusdekorationerna är alla batteridrivna figurer som finns, inte bara till jul utan även solcellsprodukter som har sin storhetstid under sommarmånaderna passar in som utomhusdekorationer.

Produkter
Övrigt