Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Strömbrytare

Strömbrytare från våra leverantörer i hög kvalitét.

När man ska välja strömbrytare och vägguttag så tänk på att du väljer en serie som är komplett för dina önskemål. Då slipper du göra avkall på designen om du vill montera olika produkter t.ex i kombinationsramar. Det blir inte så snyggt att blanda olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar mm.

Strömbrytare från kända leverantörer.

Alla strömbrytare följer svenska regler, säkerhetsnormer och förordringar. Det garanterar dig trygga och säkra installationer. Med strömbrytare från Exxact, renova, m.fl. får man säkerhet i snygg design.

 

En strömbrytare för alla smaker

Strömbrytare som vi säljer är anpassade för den svenska marknaden både avseende design och säkerhet. I vårt sortiment hittar man de populära strömbrytarna från Trend och Exxakt, de snyggaste från ABB, samt även i retrostil från Renova. 
Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja strömbrytare.

 

Att välja strömbrytare

1-polig, Trapp-, kors-, eller kanske en jalusibrytare? Att välja strömbrytare kan verka lite snårigt eftersom det finns så många varianter att välja bland. Hos oss hittar du olika sorters strömbrytare, både infällda, utanpåliggande och kapslade strömbrytare.

I vårt stora sortiment av strömbrytare kan du garanterat hitta rätt variant som passar dina  ändamål. Vi har samlat strömbrytare i toppklass från bland annat ABB, Malmbergs och Schneider Electric. Kanske du behöver en strömbrytare med 1-, 2- eller 3-poler? Här hittar du många olika sorters strömbrytare som passar till såväl lampor som till tvättmaskinen. Välj bland flera utföranden och färger, här finns strömbrytare av hög kvalitet i både vitt, svart, grått och metallic.

Produkter
Övrigt