Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Belysning till tvättstugan

Ren tvätt i bra ljus med rätt belysning

I Tvättstugan är det framför allt funktionell belysning som underlättar arbetet med tvätten man vill åt. Här vill man kanske ha ett lite mer vitt ljus så man ser att tvätten är ren och vilken färg det är på tröjan. 

Försvunna strumpor

Att en strumpa försvinner då och då är förmodligen ett mysterium som aldrig blir löst. Däremot finns det andra utmaningar i tvättstugan som går att fixa till för att tvättbestyren ska bli enklare och roligare. Det är viktigt att man tänker till när man placerar ljuskällorna så att de inte bländar den som skall jobba med tvätt och strykning!

Arbetsbelysning i er tvättstuga

Tvättstugan är ju inte ett mysrum direkt, även om det är mysigt att få rena kläder, i tvättstugan vill man ofta ha ett starkare ljus. Med en dimmer kan man styra styrkan på belysningen, så man kan låta belysningen gå på "halvfart" på natten om man t.ex har tvättstugan som genomfart till toaletten.

Hos oss kan du hitta både starka och prisvärda armaturer och spotlight som passar bra till tvättstugan. Vi har även ett stort utbud av rörelsevakter som hjälper till att släcka efter dig!

Produkter
Övrigt