1-fas 230V Belysningsskenor

1-fas 230V skensystem med spotlights är ett mycket användbart sätt att lösa belysningen i hemmet på kontoret eller arbetsplatsen. Framförallt kan man använda spotlights till punktbelysning, men det finns även spottar som är bredstrålande vilka också ofta används för att ge ett bra grundljus i lokalen.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Nätta belysningsskenor i taket

1-Fas 230V belysningsskenor har små mått och fungerar riktigt bra i både kontor och hemmiljö. 1-fas 230V skenor är singelkopplade vilket innebär att alla lampor styrs av en styrning gemensamt. Oavsett om det är en strömbrytare eller dimmer eller annan styrning. Vill man kunna styra olika ljuskällor individuellt är en 1-fas 230V belysningsskena mindre lämplig.

Eleganta spotlights och ljuskällor för 1-fas 230V skena

Vi har snygga spotlights i alla möjliga färger och former, vi har även eleganta och sobra pendlar som opassar tilll skenorna.

1-fas 230V Tillbehör

Ett system är inte komplett utan tillbehör, vi har tillbehören du behöver till din 1-fas 230V skena! strömadaptrar, kors, skarvar och olika sort ändavslut så att installationen blir snygg och säker. Vi jobbar med säkra och godkända produkter från Bellalite och Scan Studio Lighting
0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken