Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Smarta Hem

Smarta hem & hemautomation

Tänd ljuset, ställ in scener, stäng solskydd automatiskt när solen lyser eller få meddelanden när brevbäraren kommer.

 

Produkter

Här hittar du mängder av produkter som gör Ditt hem smartare, förenklar Din vardag och förgyller Din tillvaro. Vi har sensorer, reläer och fjärrstyrningar både trådbundna och trådlösa, dimmers, av/påslagsmoduler, magnetkontakter och siréner mm.

Förutsättningar och säkerhet 

Ge ditt hem de bästa förutsättningarna för att vara så bra som möjligt. Köp produkter som underlättar i din vardag, exempelvis elektroniska dimmers, trådlösa dörrklockor och magnetkontakter. Vi har även smarta startpaket som gör det lätt att kontrollera hemmet på distans. Du kan kontrollera dina apparater via en app som du laddar ner till din mobiltelefon. I appen kan du då sänka eller höja värmen, tända och släcka lampor och liknande.

 

När det kommer till smarta hem och hemautomation är säkerheten viktig. Se till att ha ett bra övervakningssystem och en dörrvideokamera så kan du se vem som ringer på dörren.

Använd din anslutna telefon för att ta kontroll över elektroniken i vardagsrummet, trädgården, köket eller alla platser samtidigt, var och när du vill. Är det inte fantastiskt vad vi kan göra nuförtiden?

Här hittar du olika sensorer och uttag från tex. Smartlife, Nexa, plejd, philips HUE m.fl.

Produkter
Övrigt