Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

LED lampor med övriga socklar.

Ingen sockel är den andra lik?

Här har vi samlat alla de ljuskällor som inte riktigt får plats i de kategorier som heter som sockeln gör. Det kan vara LED lampor som har en udda sockel, men lika gärna LED belysning som helt saknar sockel men som ändå är en lampa som sätts i vägguttaget direkt, som många av våra LED nattlampor.

Udda socklar för alla ändamål

Många av armaturerna här har socklar som vi valt att inte göra en egen kategori på. Det kan vara att det är en udda sockel , men även att vi bara lagt upp ett fåtal LED lampor med just den sockeln. Vi har försökt att inte lägga LED lampor med socklar som heter olika saker här och i sin "rätta" sockel kategori. hittar du felaktigheter är vi jättetacksamma för synpunkter på detta.

Långa och korta lampor

Vi har lagt våra LED Spotlights för 12V här för att inte blanda ihop dem med vanliga Spotlights som Gu10, de har en sockel som heter MR16 (GU5.3). Här hittar du även GX53 som är en speciell sockel för spotlights, E10(reservlampor till ljusstakar mm), R7S(vanliga i halogenstrålkastare), G9 och ES111 är andra socklar som ligger i denna kategori, allt eftersom det fylls på med lampor eller ljuskällor med en viss sockel kan det hända att den sockeln får en egen kategori, då lyfts alla lampor med den aktuella sockeln ut ur denna kategori.

Produkter
Övrigt