Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Värmefläktar

Värme & Byggfläktar

Behöver du extra värme? Med en bygg- och värmefläkt kan du få värme just där du behöver det. De är enkla att flytta och passar lika bra i hemmet som i verkstaden.

   

Stort sortiment av värme - och byggfläktar

Wattvaktarna har ett brett sortiment av olika byggfläktar samt värmefläktar i olika storlekar och utföranden. Allt för att du ska hitta rätt värmekälla för dina behov från kända varumärken som bl.a Tiger, Byggström, Elbjörn och Malmbergs som effektivt värmer upp fastigheter och torkar ut byggarbetsplatser.

Vi har noggrant valt ut ett sortiment av bygg- och värmefläktar. När det är 15 minus på bygget, rått i tvätthallen eller brandrisk i ladugården gäller det att värmefläktarna håller vad de lovar. Våra kraftfulla byggfläktar kommer från kända varumärken och är av högsta kvalitet. Perfekt för garage, verkstäder och större lokaler, men även en kulen vinterdag på kontoret kan en byggfläkt göra underverk.

Smidiga och bärbara elektriska värmefläktar och byggfläktar för temporär uppvärmning. Värmefläktar som kan ställas på golvet eller hängas på väggen. Bygg och Värmefläkten är perfekt vid uppvärmning av verkstaden, bygget, lager, industri, arbetsplatser etc.

Produkter
Övrigt