Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

LED Lampor med E27 sockel.

E27 är den vanligaste sockeln inom LED belysning.

LED E27 är den absolut vanligaste sockeln för LED lampor i vår belysning, både hemma och på kontoret eller på arbetsplatsen. Du hittar en E27 sockel i nästan alla armaturer för både inom- och utomhusbruk. 

        

 

Precis som en vanlig glödlampa

LED lampor med e27 sockel kommer starkt, och med ledande LED tillverkare i ryggen så kan vi nu erbjuda LED Lampor till riktigt bra priser. Under denna kategori så hittar du LED lampor med E27 sockel för utbyte av våra allra vanligaste ljuskällor. Här finner du ljuskällor från Startrading, HQ men även från andra kända märken som Osram & Philips m.fl. 

Våra LED lampor från Verbatim är riktigt ljusstarka och håller hög kvalitet, med rundspridande vitt ljus, och med e27 sockel precis som en traditionell glödlampa.

Led E27 lampor för miljön

Oavsett om det är glödlampor i köket, garaget eller på vinden i bostadsrättsföreningen, så gör man in insats för miljön (och sin egen plånbok). E27 LED-belysning är det mest effektiva ur både ekonomi och miljösynpunkt

Byt upp dig till E27 LED

Nu är det enkelt att byta upp sig till energisnåla E27 LED lampor. Rundstrålande ljuskällor i varmvit och behagligt ljus om man önskar det. Såklart har vi även ett stort sortiment av dimbara E27 LED lampor med riktigt mycket ljus, eller dekorativa LED-filament lampor med E27 sockel som påminner om klassiska koltrådslampor.

 

Produkter
Övrigt