Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Fräsch belysning till Badrummet

 

Badrumsbelysning för alla smaker!

Oavsett om du ska byta ut några spotlights till LED istället för de du har idag med halogen i ditt badrum, eller om du ha en helt ny inredningsbelysning till ditt hemmaspa eller till SPA avdelningen på hotellet kan du hitta bra belysning som är anpassad till ändamålet hos oss! Känner du dig osäker på vilken belysning du ska välja, kan du kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Planera belysningen

Belysningen i ett badrum kan man göra väldigt trevlig om man lägger ned lite tankeverksamhet bara. Tänk lite utanför boxen och sätt belysningen så att den lyser på de platser som du behöver ljuset på, sätt inte bara upp 8 spottar i två rader i taket, bara för att det alltid har gjorts på det viset.

Inte bara raka rader

Lite osymmetriskt placerade ljuspunkter blir spännande och vad gör det väl om det fattas lite ljus precis i mitten av badrummet? Det är ju ändå bara en transportsträcka eller en plats som man inte vistas på särskilt mycket. Sätt några snygga spotlights ovanför tvättstället, någon eller några vid dusch/badkar och kanske någon vid dörren. Dessutom lämnar detta utrymme för att tända några ljus och få ett riktigt mysigt hemma SPA i badrummet.

 

Produkter
Övrigt