Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

LED belysning med batteri eller solcell

Batteridriven LED belysning

LED-lampor är inte så energikrävande så de passar utmärkt för batteridriven belysning. Batteribytena kommer att ske så sällan att du förmodligen kommer att glömma bort att belysningen går på batteri. Beställ LED-belysningen direkt på nätet till bra pris och snabba leveranser!

Led belysning med batteri eller solceller

Armaturer som drivs med solceller kan vara utmärkt att sätta på uthus eller andra ställen där man saknar el, eller helt enkelt inte vill ha en ökad el-förbrukning. Gratis energi från solen dagtid kan ge långa brinntider när det är mörkt. Vi har olika typer av LED-belysning som drivs av batterier – dekorationsbelysning, nattlampor, campinglampor och belysning att ha i garderober, skåp, elcentraler mm, där du inte har ström indragen.

LED-belysning som drivs med batteri och i vissa fall solceller passar utmärkt i trädgården som dekorationsbelysning eller på de platser där man inte har dragit fram ström. LED, batterier och solceller i kombination kan idag ge långa brinntider med bra uppladdning. I juletid är det väldigt populärt med dekorationer som är batteridrivna, både inomhus och utomhus. En stor del av kransar till dörrar och grindar säljs som batteriprodukter, LED ihop med batteri ger långa brinntider även när det är kallt ute.
Produkter
Övrigt