Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Bordsfläktar, AC, golvfläktar, kanalfläktar och värmeflyttare

Bordsfläktar, golvfläktar och AC.

Bordsfläktar, rejäla golvfläktar och AC. Fläktar som är tysta, effektiva och stabila. Skapar svalka eller värme varmluft på kalla kvällar och trivsamma svala dagar under sommaren. 

Svenska leverantörer med fläktar som klarar våra normer, regler och lagar.

Fläktar för alla

Vi har en fläkt för alla, oavsett om du vill värma dig eller svalka av dig, vill du ha en fläkt som går på USB? eller kanske en fläkt utan synliga blad så inte husdjur och barn kan fara illa? vi har ett stort sortiment av fläktar.

Fläktar för kalluft

Kalluftsfläktar som ger dig en härlig svalka och ett trivsamt inomhusklimat under sommaren. AC, Bordsfläktar och fläktar på stativ, effektiva fläktar som även är tysta, effektiva och stabila men samtidigt energisnåla. allt för en sval och skön inomhusmiljö under heta sommadagar

Värmefläktar

Vi har fläkten du behöver för att hålla värmen. Småfläktar som är lämpliga för små utrymmen, t.ex. förtältet eller gillestugan, och större fläktar till stora lokaler, eltemprar och konvektorer. Vi har stående fläktar och liggande fläktar, det finns säkert en modell som passar just ditt ändamål. Värmefläktar och kupévärmare och frostvakter är bara ett par olika exempel på fläktar för värme.

 

 

Produkter
Övrigt