Golvlampor sprider ett härligt ljus!

Golvlampor i olika färger & former, som båglampor eller uplights. Golvlampor är praktiska när det saknas uttag i väggar och tak för vägg- eller taklampor. Golvlampor sprider ljus över stora utrymmen. Använd gärna en golvlampa som extra belysning vid läshörnan eller arbetsplatsen i vardagsrummet.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Inred med golvlampor

Golvlamporna är ofta enkla att möblera med och kan komplettera med fin mysbelysning. En snygg golvlampa gör din inredning komplett. Ställer du din golvlampa vid vardagsrumssoffan så får du en skön belysning när du läser din favoritbok samtidigt som den gör rummets inredning komplett. Vill du att ditt hem ska andas rent och fräscht kan snygga och välplacerade golvlampor bidra till en härlig atmosfär. Vi har ett stort sortiment med moderna, klassiska och trendiga golvlampor att välja mellan.

Många användningsområden

Golvlampor kan fungera bra både som allmänbelysning, komplementbelysning, läslampa och mysbelysning, Golvlampan fyller många funktioner och blir därför också en extra viktig del av din belysning. Med golvlampor kan man snabbt bättra på belysningen i ett rum, även om det är ont om plats. Golvlampor fungerar som ett fullgott alternativ och ett bra komplement till tak- eller vägglampan. Golvlampan blir lätt rummets medelpunkt, oavsett om du väljer en klassisk enarmad golvlama i diskret kulör eller en mosernare armatur med mer vågad design.

Att välja Golvlampa

Valet av din nya golvlampa beror lite på vad du har för lampor i rummet sedan tidigare. Du är kanske inte i behov av så starkt ljus utan kan välja mer efter utseende och mysbelysning. Det finns även golvlampor som kombinerar allmänt ljus och läsbelysning, så kallade uplights. De har två ljuspunkter; en som riktas mot taket och ger en allmänbelysning i rummet och en annan i en (böjbar) arm som ger en riktad belysning som är bra för läsning. Dessa är ofta dimbara.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken