Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Julbelysning och juldekorationer

Julen är en underbar högtid!

Julbelysning som skapar en härlig atmosfär, mysigt ljus och lämnar härliga minnen. Tag en titt i vårt sortiment av adventsljusstakar, dekorationer, julstjärnor och ljusslingor till julgranen. Julbelysning som verkligen förhöjer känslan i våra hem nu när julen står för dörren.  Tänd upp och välkomna dina gäster till ett vackert lysande hem i julens glada tid!

Julbelysning anser vi som det absolut viktigaste Julpyntet, vad vore julen utan en adventsljusstake på fönsterbrädan eller en julgran utan julgransbelysning? Vi har julbelysning och LED lampor från de ledande leverantörerna inom julbelysning: Mela LED, Star Trading med flera. Tänk på att vara ute i god tid nu, vi märker att populär julbelysning snabbt tar slut i lagren hos våra leverantörer trots att vi nu bara är i slutet av september.

Många kunder har upptäckt många fördelar genom att fortsätta vara kund hos oss. Ring vår duktiga kundtjänst på 0502-78 44 40.

Rätt ljus på rätt plats

För att få en vacker belysning inomhus rekommenderar vi att man använder varmvitt ljus. Utomhusbelysning kommer mer till sin rätt med ett kallt ljus som ger fina reflektioner i den vita snön, och som en bra kontrast till den mörka årstiden. Nästan all vår julbelysning idag består av LED, så man kan ha sin julbelysning tänd länge utan att det kostar särskilt mycket heller!

Inomhus

Vi har ett stort sortiment med julbelysning för inomhusbruk, adventljusstakar, stjärnor, slingor och batteridrivna dekorationer samt kransar och granar. Eller varför inte en komplett konstgran med belysning och allt?

Utomhus

Julbelysning i form av slingor, kransar och utomhusdekorationer, både med batteridrift och med transformatordrift. extra smidigt med batteridrivna kransar på grindar och dörrar då man slipper kabeln.

Komplettera med rätt tillbehör

Grendosor som klarar vårt utomhusklimat med både fukt och kyla, timers för att slippa stänga av granen ute mitt på dagen. Jordfelsbrytare som extra försäkring och mycket mer. Glöm inte att komplettera adventsljusstaken med ljuskällor av energisnåla led-lampor som håller längre och inte blir så varma (ingen brandrisk). Vi hoppas att du ska få en bra julbelysning som möjligt i jul så att du får en skön julstämning där hemma.

Köp julbelysning online hos oss - gör det enkelt inför julen

Lägg den julbelysning du gillar i kundvagnen och välj det betalsätt som passar dig, så har du oftast ditt paket inom 1-3 dagar. Passa också på att se dig omkring efter andra jullampor, julbelysning eller tillbehör du behöver, eller hitta en present/julklapp till någon du tycker om. Vid köp över 500 kronor inom Sverige bjuder vi på frakten till ett ombud nära dig.

Snabb leverans av paket, även möjlighet till hemleverans.
Betala via direktbetalning, faktura eller delbetalning.
Alltid 30 dagars öppet köp.
Har du några frågor eller funderingar kring julbelysning, beställning inför julen eller leverans kan du kontakta oss för personlig hjälp.

Många kunder har upptäckt många fördelar genom att fortsätta vara kund hos oss. Ring vår duktiga kundtjänst på 0502-78 44 40.

 

Produkter
Övrigt