Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Julbelysning och dekorationer

Julen är en underbar högtid!

Julbelysning som skapar en härlig atmosfär, mysigt ljus och lämnar härliga minnen. Tag en titt i vårt sortiment av adventsljusstakar, dekorationer, julstjärnor och ljusslingor till julgranen. Julbelysning som verkligen förhöjer känslan i våra hem nu när julen står för dörren.  Tänd upp och välkomna dina gäster till ett vackert lysande hem i julens glada tid!

Rätt ljus på rätt plats

För att få en vacker belysning inomhus rekommenderar vi att man använder varmvitt ljus. Utomhusbelysning kommer mer till sin rätt med ett kallt ljus som ger fina reflektioner i den vita snön, och som en bra kontrast till den mörka årstiden. Nästan all vår julbelysning idag består av LED, så man kan ha sin julbelysning tänd länge utan att det kostar särskilt mycket heller!

Inomhus

Vi har ett stort sortiment med julbelysning för inomhusbruk, adventljusstakar, stjärnor, slingor och batteridrivna dekorationer samt kransar och granar. Eller varför inte en komplett konstgran med belysning och allt?

Utomhus

Julbelysning i form av slingor, kransar och utomhusdekorationer, både med batteridrift och med transformatordrift. extra smidigt med batteridrivna kransar på grindar och dörrar då man slipper kabeln.

Tillbehör

Grendosor som klarar vårt utomhusklimat med både fukt och kyla, timers för att slippa stänga av granen ute mitt på dagen. Jordfelsbrytare som extra försäkring och mycket mer.

 

Produkter
Övrigt