Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Deltaco Smart Home

Gör ditt hem eller kontor smartare - och ditt liv enklare!

Ditt hem utgör en viktig del av livet - så varför då inte anpassa hemmet eller kontoret efter dina behov?

Föreställ dig nybryggt kaffe när du behöver det, anpassningsbar belysning med endast ett knapptryck och smidig övervakning direkt i mobilen.
Ett smart hem eller kontor är inte bara praktiskt - det bidrar även till en enklare vardag, energieffektivitet och ökad säkerhet.

Smarta hem är i sig ingen nyhet - men prisvärdheten i DELTACO SMART HOME är absolut en nyhet att glädjas över!

Vi introducerar DELTACO SMART HOME

Med vårt nya sortiment av smarta artiklar inom områden vi sedan tidigare har gedigen erfarenhet av kan vi erbjuda er ett sortiment av smarta grenuttag, LED-lampor och IP-kameror. Appen är såklart enkel att installera och dina smarta enheter kommer att konfigureras inom nolltid.

SMARTA STRÖMBRYTARE

Sprid smartheten i hemmet

Med dessa smarta strömbrytare och grenuttag kan du programmera och styra dina övriga ointelligenta apparater - perfekt för att t.ex. schemalägga nybryggt kaffe på morgonen eller varför inte styra på/av-stängning av lampor och TV-apparater? Med vissa strömbrytare kan du även övervaka energiförbrukningen.

SMARTA LED-LAMPOR

Du bestämmer stämningen

I en hektisk vardag kan det vara skönt att kunna anpassa hembelysningen efter känsla och aktivitet. Ändra enkelt ljusstyrka och färg samt välj mellan kallt eller varmt ljussken. Ställ in timer när lamporna ska tändas eller släckas. Fungerar lika bra som vardagsbelysning som till sena myskvällar!

SMARTA NÄTVERKSKAMEROR

Befinn dig i hemmet - även när du själv inte är det!

Föreställ dig tryggheten i att aldrig riktigt lämna ditt hem - för du har alltid det med dig i mobilen. Med ett enkelt knapptryck kan du i realtid se vad som sker när du inte är på plats och på så sätt säkerställa din familjs och ditt hems säkerhet. När rörelse detekteras i hemmet får du blixtsnabbt en livenotis och möjlighet att spela in händelsen eller larma polisen!

SMARTA KONTORET

Begränsa inte smartheten till hemmet!

Inte ska väl bara hemmet få all uppmärksamhet? Genom att öka kontorets intelligens med smarta grenuttag med timers och energimätning, smart belysning och smarta IP-kameror ökar du samtidigt kontorets energieffektivitet och säkerhet.

Ladda ner appen

 

 
Produkter
Övrigt