Solcellspaneler och solpanel i färdiga paket

Här har våra leverantörer hjälpt dig på vägen genom att sätta samman kompletta paket.

Utgångspunkten för paketen är det specifika behov eller vilken utrustning du vill kunna använda så att du lättare kan få de produkter du behöver för att solcellsanläggningen skall fungera optimalt.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Solpaneler – Snyggt & tryggt!

Solenergi är en miljövänlig resurs som fler och fler hushåll och företag är angelägna om att skaffa. Här hittar du produkter för solenergi och solceller som du behöver för din nästa installation.

Energibesparande åtgärder är viktiga när det gäller solpanelsanläggningar. Att sätta in LED-lampor i alla lampor är ett stort steg för en lägre energiförbrukning. LED-lampor använder mycket mindre ström än vanliga glödlampor. 

Med ett 12 volts batterisystem är du inte låst till att bara använda 12 volts utrustning. Med en omformare kan du använda vanlig 230V utrustning. Du kan ge stugan eller båten ett komplett 230V system, och du kan byggas anläggningen precis så stor du bara vill. Du kan få samma bekvämlighet som du har hemma trots att närmaste elstolpe står flera mil bort.

Solpaneler ett av de absolut mest miljövänliga sätten att producera el på. En solcellsanläggning avger inga skadliga utsläpp som påverkar vår natur. Solceller har en fantastisk potential att konkurrera ut fossil elproduktion för gott! Dessutom är det en bra ekonomisk affär.
Som ägare av en solcellsanläggning gör du både din plånbok och miljön en tjänst. Genom att installera solpaneler sparar du i längden stora mängder pengar – dessutom kan det öka värdet på din fastighet. 

Solpaneler till din villa – Gör en god investering i din ekonomi!
Allt fler privatpersoner upptäcker de stora fördelarna med att ha en egen solanläggning, och det är inte utan anledning som solcellstekniken har exploderat i popularitet de senaste åren. Solpaneler har en mycket positiv inverkan både på din ekonomi och för miljön

Solpaneler till bostadsrättsföreningar
Funderar du också på solpaneler till bostadsföreningen? Då är du i gott sällskap. Det långsiktiga tänket som en bostadsrättförening av naturliga skäl har rimmar mycket väl med solpaneler. Förutom att det kan leda till sänkt månadskostnad för er el innebär det även attraktivare bostadsrätter, en bättre hållbarhetsprofil och att bostadsrätten blir mindre sårbar för eventuella elprishöjningar.

0
    0
    Din kundvagn
    Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken