Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Kökslampor för bra belysning i ditt kök

Belysning i köket för hela familjen

Oavsett om du planerar ett nytt kök eller ska renovera ditt gamla så är en viktig del av inredningen köksbelysningen. Med rätt köksbelysning blir det inte bara lättare att arbeta i köket, det blir också mer vilsamt för dina ögon och man får en bättre arbetsmiljö, något som är viktigt i hemmet där man skall kunna ha det gött och koppla av.

Rätt lampor på rätt ställe

Med rätt köksbelysning och rätt placering av kökslamporna kan man skapa ett skönt kök att vara i även om man inte stökar med matlagning eller bak. Med en dimmer kan man styra upp belysningsstyrkan så att det blir riktigt ljust när tårtan ska dekoreras eller när du ska läsa av termometern på söndagstseken. Eller en lite dämpad belysning när du spelar spel med ungarna eller bara tar en mysig fika eller kvällsmacka.

Glöm inte köksbelysningen!

Många renoverar sitt kök för 100 000 eller ännu mer utan att blinka, men lägger sällan mer än 1500-2000 på en standardbelysning, när man för lite mer tanke och pengar kan få en helt egen köksbelysning med mycket mer spänning och dynamik.

En bra köksbelysning kan göra underverk för ett lite billigare kök medan en köksbelysning utan tanke lätt dödar ett kök för 300 000!!

Fråga oss gärna!

Kontakta oss gärna om ni känner att ni skulle vilja göra nått mer än bara sätta in ett lysrör i taket till ert nya kök.

Produkter
Övrigt