Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Julstjärnor

Julstjärnor och adventstjärnor med och utan LED

Vi har julstjärnor för både fönster och bord, eleganta och moderna. Papper eller metall? Det är helt upp till dig, hos oss kan alla hitta en julstjärna eller Adventsstjärna som passar. Köp din julstjärna hos oss på wattväktarna och lys upp den mörka vintern! Hänger du julstjärnan i fönstret, eller har den på fönsterbrädan, blir det en vacker syn för förbipasserande. Vi ser till att din adventsstjärna levereras snabbt, och alltid omsorgsfullt packad.

Den vackra adventsstjärnan

Även kallad julstjärna, är en elektrisk belysning i stjärnformat som vanligtvis hängs upp i fönstret under första advent. Det finns även adventsstjärnor med fot som du enkelt kan ställa på fönsterbrädan. Adventsstjärnan och julgranen är en tradition som vi fått från Tyskland. Adventsstjärnorna plockar vi ner på tjugondagknut, men man kan ha den uppe så länge man vill.

En adventsstjärna kan se ut på flera olika sätt och den är ofta belyst med hjälp av någon typ av lampa vanligen E14. (använd gärna LED). Traditionella adventsstjärnor hängs ofta i fönstret, medan mer moderna julstjärnor har en fot eller stativ och står på t.ex. fönsterbrädan eller ett bord. Julstjärnan fungerar också som lampa och tas ofta fram i advent och finns framme en bra bit över julen. 

Snygga julstjärnor/adventsstjärnor på nätet

Köp din adventsstjärna online där det finns ett enormt utbud att välja på gällande variant, stil och färg. Det är bra att tänka över vad man är ute efter och vilken stil som passar in i hemmet, innan man slår till.
En adventsstjärna är en vacker julbelysning som tillför ett vackert ljus i hemmet men som också blir en snygg inredningsdetalj i juletid. Är du ute efter en klassisk julstjärna kan vi tipsa om Metallstjärnan BETLEHEM, Papperstjärna LYSA är mer en modern julstjärna i sobra färger som utstrålar jul med en elegant design. Den är väldigt snygg och passar alla moderna hem, oavsett inredning. Vill du ha en adventsstjärna som hänger ner från taket, av anledningen att du inte har plats på fönsterbrädan, eller kanske inte har någon fönsterbräda alls så kan Star tradings GYLLING vara något för dig. Passar lika i sovrummet som i vardagsrummet eller köket.

Är du trött på de traditionella adventsstjärnorna och har en modern och trendig inredningsstil tipsar vi om Star Trading Metallstjärna PIX. Den stilrena metallstjärnan finns i olika färger och är designad så att du kan komma undan med att ha den som taklampa under alla årstider. En perfekt mix mellan ny och gammal tradition.

Produkter
Övrigt