Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Duschtillbehör

 

Duschslang, sargoflex, hårfällor och trådhyllor

Tillbehören som gör upplevelsen i duschen, badet eller i ditt hemmaspa så mycket mer njutningsfullt. Vi har duschslangar och duschtillbehör i högsta kvalitet till riktigt bra priser. Stort sortiment med GLIDERS (upphängare) till handduschar.

Duschtillbehör som gör skillnad

Tillbehören som gör skillnad i duschen, badet eller i ditt hemma-spa. Duschtillbehör som låter dig njuta mer utan att behöva vara rädd för att sakerna ska gå sönder. Våra duschslangar håller mycket hög kvalitet, även vår specialslang Sargoflex som används till bad och bubbelbadkar med anslutning genom sargen/ kanten på karet. Vi har kromade trådhyllor i flera olika utföranden, både raka och för hörn till duschen, trådhyllor till blandare och eller duschkabinen. Vi har även tillbehör som hårfällor för att man ska slippa rensa rören så ofta, och för att stoppa örhängen, ringar eller andra värdefulla saker från att hamna i avloppet, här hittar du också LEDO Duschled som är som snurrfix var för telefonkabeln(lurkabeln) för några år sedan, den monteras mellan duschslang och duschhandtag och förhindrar på så sätt söndervridna duschslangar och trassel i duschen.

Duschpaneler från Arrow

Vi har även de så populära duschpanelerna från Arrow. Duschpanelerna är för fast montage i duschen och finns både med kroppsduschar(massage) tak- och handdusch. Du hittar allt från enkla modeller utan egen blandare som du enkelt ansluter till en befintlig blandare, till mer avancerade och lyxiga utföranden med termostatblandare från MORA och Aquasense handtag med tre strålar mm, mm. för att passa de flesta smaker (och plånböcker).

Stort sortiment på duschslangar

Alla våra duschslangar som vi säljer till dig som konsument kommer från Arrow. De lämnar minst 2 års garanti på sina duschslangar och är de produkter som vi fått mest förtroende för Arrow gör helt enkelt förbaskat bra duschslangar -Det kan du lita på!

Duschslang metall med 5 års garanti! Detta är en högkvalitets slang med en spiralomspunnen inre plastslang

Duschslang PVC med 1,5 m eller 2m längd, 2 års garanti, lite enklare slang, men mycket billigare

Duschslang flexibel, 5 års garanti på den flexibla slang som du kan dra och sträcka i utan att den går sönder, duschslangen är töjbar mellan 1,5 -2m. Det här är en riktigt bra duschslang och nog den duschslang vi säljer mest av förutom sargoflex (speciell duschslang för badkar och spa-kar som har duschslang som kommer upp genom kanten eller sargen på karet) 

Gliders från ARROW

Vi har samtliga modeller av Arrows gliders (duschfäste)i lager, det finns olika gliders beroende på vilken typ av duschhandtag du har, även vilken diameter du har på din duschstång är viktig. En del Glider har ett fast mått som t.ex  Glider 21110 den är bara för 19mm stång, medan Glider 31710 är för stänger med måtten 24-25mm. vi har även Gliders som du kan montera på stången utan att demontera den, 11510 och 11501 heter dem och de finns i krom och vitt.

Produkter
Övrigt