Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Bra belysning för inomhusbruk.

Inomhusbelysning, inredningsbelysning och armaturer

Här hittar du vårt sortiment inom inomhusbelysning. Bland annat finns Downlights, Spotlights, och armaturer för trapphus med närvarostyrning och bordslampor. Trevliga produkter med bra ljuskomfort för en trevlig belysning inomhus.

Nya möjligheter med inomhusbelysning

Taklampor och vägglampor tar inte upp så mycket yta men kan kompletteras med bordslampor och golvlampor. Det finns också ljusslingor som har stora användningsområden. Man kan placera dem under eller bakom en möbel och de ger ett skönt indirekt ljus som inte bländar eller stör. När det gäller belysning i badrum och små utrymmen så är spotlights ett bra alternativ.

Byta lampor?

Val av ljuskälla kan vara svårt idag då glödlamporna är på väg bort och ersätts av lågenergilampor, halogenlampor och led­lampor. Lågenergilampor har ett kallare sken men brinner länge. Halogenlampor har ett varmare sken och har en något längre brinntid. Led­lampor kan fås i alla färgtemperaturer och har väldigt lång brinntid och spar mycket energi. Vi arbetar med att utöka vårt sortiment inom inomhusbelysning ytterligare.

Inredning

Idag så är det populärt att inreda sitt hem och möblera om, tänk på att få med belysningen i planeringsstadiet, det kan ju se tokigt ut om det blir en lampa "över" där det fina blomsterarrangemanget alltid stått" Det är viktigt för helheten att skapa en bra belysning. Ett rum bör ha 5­-7 spridda ljuspunkter för att lyfta fram rummet. En dimmer gör att det blir ett mjukt ljus och höjer stämningen i rummet.

Produkter
Övrigt