Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Eluttag

Vägguttag och eluttag från våra främsta leverantörer i hög kvalitét. 

När du ska välja eluttag så tänk på att du väljer en serie som är komplett för dina önskemål. Då slipper du göra avkall på designen om du vill montera olika produkter t.ex i kombinationsramar. Det blir inte så snyggt att blanda olika fabrikat intill varandra, och det är sällan man hittar olika märken som passar i varandras ramar mm.

Eluttagen är anpassade för den svenska marknaden både avseende design och säkerhet. I vårt sortiment hittar man de populära vägguttagen från Trend och Exxakt, de snyggaste från ABB och Govena i metall samt även uttag i retrostil från Renova. Vi har även pop-up uttag som är dolda när de inte används. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med att välja rätt eluttag.

 

Kärt barn har många namn heter det ju, och i detta fall stämmer det bra!

Eluttag från ledande leverantörer. Vi har eluttag både för utanpåliggande och infällt montage. Vi säljer både ojordade och jordade vägguttag. Våra eluttag är i hög kvalitet och håller hög säkerhet, designade uttag från Schneider och snygga vägguttag i retrostil från renova. Eller smartare eluttag för utomhusbruk somkabeln kan sitta kvar i med IP54 skydd från Elit AB.

Produkter
Övrigt