Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +20 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Fest & Partaj

Hos oss hittar du den där speciella belysningen till kalaset!

Belysning till det där specialle tillfället som barnkalas, midsommar, kräftskivan och födelsedagen. Du hittar trevlig och trivsam belysning och dekorationer som förhöjer stämningen ch ger kalaset precis rätt atsmosfär!!

Lys upp kräftskivan med våra produkter. Vi har belysningen till kräftpartyt! Härligt ljus som skapar rätta känslan på kräftskivan!

KRÄFTSKIVA

Kräftskiva är en svensk tradition som hålls i samband med kräftfiskesäsongen under sensommaren och hösten. Förutom maten som står i fokus så är tillbehören en stor del av festen. massor av härliga dekorationer i kräftans tecken hör liksom till. 

Varför just denna härliga högtid skapades kan faktiskt ses som en slump. Kräftimporten ökade efter att många flodkräftor dött i kräftpesten som härjade i Sverige under 1900-talets början. Kräftor blev därför alltmer lättillgängligt och det var då vi svenskar bestämde att lägga grunden till en störtskön högtid.

MIDSOMMAR

Fira in midsommar med midsommarstång, snaps och sill! 

Här på Partajshop kan du hitta de där lilla extra som gör festen ännu festligare! Häng upp vimplar i glada och sommriga färger, duka upp med våra ursnygga servetter med snappsvisor på och papptallrikar i blått och gult. 

NATIONALDAGEN

Fira nationaldagen 6 juni med blågult, flaggor och dekorationer. Sveriges nationaldag är en dag att fira!
Produkter
Övrigt