Välkommen till Wattväktarna.se 

Vi gillar att spara pengar och energi, det är det som driver oss. Vi gillar också att handla på nätet så vi vet vad som krävs för att få nöjda kunder. Vi älskar våra kunder och strävar hela tiden efter att bli bättre på det vi gör. Allt från att ta emot en reklamation från dig när det inte har gått helt bra till att välja ut en ny produkt som någon av våra kunder önskat att vi ska ha i shoppen. Att vi har makalöst bra produkter det vet vi, det finns det andra som har med, men vi vill ge dig något mer, en bättre upplevelse om hur enkelt och bekvämt det kan vara att handla online. Inte bara att det går fort att byta sida i butiken och hitta bra produkter utan att du ska veta att vi gjort allt för hitta de bästa produkterna till dig, så du slipper att göra det.

Wattväktarna.se är vår butik och där vi har valt ut produkter efter bästa förmåga till dig som kund. Det är Energisparlösningar och elmaterial, LED-belysning, VVS-produkter, verktyg och en del hushållsprodukter, vi säljer dessa på vår sida online till samtliga över 18 år i Sverige, Finland och Danmark. i särskilda fall (om möjligt säljer vi även vissa produkter till Norge)

Vi som jobbar med Wattväktarna är

Lars Hagström: Orderhantering, Försäljning & Kundservice

Jalle Hagström: Försäljning, Marknadsföring.

Marie Svensson: Ekonomi, Kund & Leverantörsreskontra.

Anneli Hagström: Orderhantering, Administration.

Wattväktarna.se är vår butik och där vi har valt ut produkter efter bästa förmåga till dig som kund. Det är Energisparlösningar och elmaterial, LED-belysning, VVS-produkter, verktyg och en del hushållsprodukter, vi säljer dessa på vår sida online till samtliga över 18 år i Sverige, Finland och Danmark.

I urvalet av produkter förekommer endast produkter av högsta kvalitet. Då vi har erfarenhet av jobbet som energiexpert under flera år har vi genom utbildning och lång erfarenhet förmågan att hjälpa dig som kund att välja rätt el- och energisparande produkter. 

Vi arbetar främst med svenska leverantörer som har produkter avsedda för våra svenska krav. Vårt nära samarbete med våra leverantörer gör att vi tillsammans alltid kan ha hög kontroll på de produkter vi valt ut i vårt sortiment.

Samtliga produkter vi säljer i butiken måste hålla hög kvalitet och ha bra garantier. Vi har tillgång till ca 180.000 artiklar inom 24 timmar, totalt 700.000 inom 7-10 dagar.

Vi är enkla personer som är lätta att ha att göra med, precis som Du! Vi vill inte krångla till saker o ting. Det är därför vi har en av näthandelns enklaste returhantering. Vi erbjuder Dig som kund schyssta villkor som 30 dagars returrätt, bra priser, ett stort sortiment och blixtsnabba leveranser. Självklart packar vi dina varor noggrant med omsorg och ser till att leveranserna kommer iväg utan dröjsmål.

Det är bara människor som jobbar på Wattväktarna, Vi har inga lagerrobotor (ibland önskar jag det) inga fejkade kundtjänstmedarbetare i datorn, utan allt arbete sköts av en riktig människa. Vi sätter alltid kunden i fokus och gör allt för att hjälpa Dig!

Vår målsättning är att erbjuda bra produkter till både hemmafixare och proffs till vettiga priser. Vi levererar alla produkter från vårt lager, eller i vissa fall direkt från våra leverantörer till kunder i hela landet för leverans 1-3 dagar efter beställning.

Att kontakta wattväktarna kan vara lite av en utmaning, inte bara för er, utan även för oss, som anställda på andra arbetsplatser med 2-skiftsarbete, med nattarbete, och resor blir det svårt att vara tillgänglig så ofta som vi verkligen vill, Därför ber vi er att maila oss på info@wattvaktarna.se istället, då kan vi ge er bättre service, samtidigt som vi båda får ärendet dokumenterat också (då blir det ju svårare att glömma bort med).

Vi lovar att Du som kund alltid ska känna dig trygg med att välja produkter från Wattväktarna.se

Wattväktarna.se ägs och drivs av Wattväktarna AB, 559294-7039 

Wattväktarna AB
Ekedalen Solhem
522 93 Tidaholm
0502784440
info@wattvaktarna.se

Vill ni kolla in på  Facebook så gör ni det här.

Vill ni kolla in på  Google+ så gör ni det här.

Vill ni kolla in på  Twitter så gör ni det här.

Rättigheterna till publicerade texter och bildmaterial på Wattväktarna.se ägs av Wattväktarna AB