Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!

Enkla byten och lätta returer - det är enkelt att handla med oss!

En del är rädda för att handla på webben och tycker kanske det verkar svårt och krångligt. Speciellt i de fall man skall skicka tillbaka något eller byta något för att det har blivit fel, eller för att han/hon som bestämmer där hemma inte gillade det man köpt, eller av någon helt annan anledning.
 
Så är det inte när du handlar hos oss, istället för 14 dagars öppet köp som är standard så erbjuder vi på wattväktarna Dig 30 dagar, så du ska hinna förstå vilket smart val du gjort som valde att handla hos oss. Samma tid gäller hos oss för returer. Det enda som egentligen betyder nått är att varan ni köpt kommer tillbaka till oss, hel, oanvänd och att förpackningen inte är söndersliten. Det är bra om ni skickar med en kopia på ordersedeln eller skriver av ordernumret och lägger i paketet så vi ser vilken order det rör sig om. Vi är människor som är lätta att ha att göra med, och vi bråkar inte om småsaker.
 
Det ÄR enkelt att handla hos oss, och de få gånger våra kunder behöver byta något eller vill returnera en vara för att de tänkt fel eller hade otur så följer man helt enkelt nedanstående procedur.
 
Steg 1:
Skicka ett mail till [email protected] att du skall returnera en order eller delar av en order. Bifoga gärna ordernummer i mailet så vi vet vilken order det gäller och kan förbereda oss. Vill du ha något annat istället så lägger du en ny order.
 
Steg 2:
Packa ner produkterna ordentligt i lämpligt paket. 
 
Steg 3:
Se till att paketet är ordentligt förslutet. Gå till posten eller DHL ombud och beställ frakten till oss, ni betalar för returfrakten (gäller vid felköp, ångerrätt mm). Vid reklamation står vi för alla kostnader runt returen,
 
Steg 4: 
När det gäller återbetalning för en retur, så kommer pengarna tillbaka till er så snart vi hanterat er returansökan. Om du betalade med kort är det bra om du bifogar dina bankuppgifter eftersom vi inte kan se våra kunders kortuppgifter. Har du valt faktura som betalningssätt så krediterar vi fakturan helt enkelt.
 
Steg 5:
Skicka paketet till:
 
Wattväktarna
Ekedalen solhem
522 93 Tidaholm
 
 

 

Produkter
Övrigt