Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Led strip och flexibel LED belysning.

Flexibel LED- belysning med led strip överallt

Vi har LED-strip, ljuslister och ljusslangar som passar utmärkt både inomhus- och utomhus. Användandet av led strip ökar hela tiden, och idag är det inte som förr att man nästan bara använde led strip till dekoration och ljusskyltar istället för neon. Nu används led strip även till vardaglig belysning, ambient light bakom TV´n och som mysbelysning. 

Enkla och smidiga mntage

Led strip är en enkel lösning för att få snygg belysning på platser som tidigare varit svåra att få till. med led strip med tejp eller LED-slangar kan man göra otroligt läcker belysning, det är bara fantasin som sätter gränserna för dina kreativa lösningar.

Olika typer av led strip

Vi har led strip för 12 V och för 24 V, både varmvita, vita och flerfärgade(RGB). Ska man ha vit eller flerfärgad led strip? tja?? Smaken är som baken, vi hade flerfärgade led strips i vårt varadagsrum förut (innan vi byggde om) och vi tyckte att, om led stripen lös med en färg med fast sken var det ok, men om led stripen blinkade eller färgväxlade för fort blev det bara jobbigt och då var det sällan vi använde led stripen. I dag finns det en uppsjö av led strip och lika många från asien som mailar och villsälja sina led strip till oss. Vi har enbart ett fåtal leverantörer från Sverige och EU på våra led strip så vi känner att vi lite koll på dem och kan leverera bra kvalitet.

Produkter
Övrigt