Värmereflektor för element

Värmereflektor för element

Radflek är en revolutionerande energibesparande radiatorreflektor som reflekterar 95 % av värmeenergin som utstrålas från baksidan av en radiator tillbaka till ditt rum.

Från: 459 kr

 • Frakt från 49 kr. Fri frakt över 1500kr.
 • Öppet köp i 30 dagar.
 • Order lagd före 13.00, skickas samma dag

Spara energi och pengar med effektiva radiatorreflektorer

Värmereflektor för element är en revolutionerande energibesparande radiatorreflektor som reflekterar 95% av värmeenergin som utstrålas från baksidan av radiatorn tillbaka till rummet.

Minska dina uppvärmningskostnader med Radflek. Detta är en revolutionerande energibesparande radiatorreflektor. Radflek reflekterar 95 % av värmeenergin som utstrålas från baksidan av en radiator tillbaka till ditt rum. Med Radflek bakom dina element kan du sänka temperaturen på dina element med 1 grad, utan att det blir kallare och samtidigt minska kostnaderna för uppvärmning.

Produktegenskaper

Minska dina kostnader
Radflek är en laminerad aluminiumfolie med en beläggning i 7 lager som förhindrar oxidation och bevarar den höga reflektionsförmågan i upp 60 år.

Med Radflek behövs mindre energi för att värma upp rummet till önskad temperatur och därför blir dina energikostnader lägre. Radflek har visats minst 23 % effektivare än någon annan reflektor och kommer att betala för sig på kort tid.

Minska dina koldioxidutsläpp
Genom att installera Radflek på dina element minskar du dina koldioxidutsläpp med upp till 8,9 kg CO2 per element varje år. Med Radflek bakom dina element gör du en insats för miljön och klimatet.

 

Enkel montering
Du behöver inte ta loss dina radiatorer från väggar eller golv. Radflek hänger du bara på väggfästena bakom radiatorn. När den väl är installerad syns den inte. Installationen är snabb och enkel, det tar bara några minuter – vem som helst kan göra det! Det enda du behöver är en sax, resten ingår i förpackningen.

Så här enkelt är det
1 – Mät
2 – Klipp
3 – Vik och skjut in
4 – Häng
Inget större underhåll krävs för att Radflek ska hålla i flera år.
Du behöver bara dammtorka då och då för att bibehålla bästa reflektionsförmåga.

 

 

Hög kvalitet
Radflek är en laminerad aluminiumfolie med en beläggning i 7 lager som förhindrar oxidation och bevarar den höga reflektionsförmågan i upp 60 år.

Diskret lösning
Monteras bakom elementen. Ingen kommer att se att Radflek finns där.

radflek infographic

Förpackningen innehåller

3 eller 5 stycken Radflek-ark
Varje ark är 120×60 cm.

Clips
Används till att fästa arken bakom radiatorn.

Radstik-tejp
För att sätta ihop flera ark eller spillbitar.

Instruktioner
Enkla steg-för-steg-instruktioner med bild och text.

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Förpackning

,

 

0
  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken
  Värmereflektor för element
  Från: 459 kr Select options