Antennkontakt Televés

Antennkontakt som inte tar upp några störningar eller lämnar något släpp på signalen. Antennkontakt Televés är totalt störningsfri. Proffsvariant, helt HF-tät

39 kr Från: 19.50 kr

Artikelnr: 413210 Kategorier: ,

 • Frakt 69 kr. Fri frakt över 1500kr.
 • Öppet köp i 30 dagar.
 • Order lagd före 13.00, skickas samma dag

Proffsvariant, helt HF-tät

Antennkontakt som inte tar upp några störningar eller lämnar något släp på signalen. Totalt störningsfri

KX-serien är den första kontakten på marknaden, som är klassad och godkänd för de ytterst hårda kraven, som går under namnet A+.
 
I den miljö där vi befinner oss idag blir problemen allt större med både in- och utstrålning. Så det är faktiskt lika viktigt att förhindra utstrålning, som det är att skydda antennanläggningen mot t.ex 4G-störningar. Välj därför alltid HF-täta kontakter och om möjligt med skärmningsdämpming på över 80 dB.
 
Ref.413210 och 413310 är båda godkända enligt KlassA+ och har en skärmningdämpning på närmare 90 dB. Det är en mycket påkostad kontakt, som i alla sina delar är tillverkad i en helautomatisk process hos Televes. Genom sin speciella konstruktion är den enkel att montera och passar utmärkt för både RG6- och RG59-kabel.
 
Genom sin HF-täthet kan dessa kontakter användas i såväl HC-sammanhang som i villaanläggningar och i serien finns både han- och honkontakt

Hane används vid mottagarsidan och hona vid väggen eller signalutgången.

Vikt 150 g
Modell

,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Antennkontakt Televés”

 

0
  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken
  Antennkontakt Televés
  Antennkontakt Televés
  39 kr Från: 19.50 kr Select options