Coffee Queen Kaffebryggare A2 ThermoKinetic

8499 kr

3 - 5 dagars leveranstid

Artikelnr: 1002630 Kategorier: , , ,

 • Frakt 69 kr. Fri frakt över 1500kr.
 • Öppet köp i 30 dagar.
 • Order lagd före 13.00, skickas samma dag

 
CQ A2 – En av våra mest sålda bryggare!

Du känner igen den från restauranger, caféer, barer och kontor. En enkel, lättskött och mycket pålitlig bryggare. Den snygga designen gör att den passar in i alla tänkbara miljöer.

Bryggarna i Thermokinetic-serien har en innovativ lösning* för att kontrollera temperaturen enligt ECBC-standard. Tillsammans med ett PID-system har man på ett sofistikerat sätt kombinerat olika system för att hålla temperaturen stabil och behålla rätt kontakttid i filterhållaren, och därmed få till en förbättrad TDS** och en äkta, exceptionell smak.

Coffee Queen A2 är en enkelbryggare med två värmeplattor. Med bryggaren medföljer två serveringskannor på 1,8 liter, en slang på 1,5m för anslutning av automatisk vattenpåfyllning till bryggaren och 25 st 90mm engångsfilter.

Ett självklart val för den som tänker på sin energiförbrukning och vår miljö. Snabba bryggtider gör att det går åt mindre energi!

Specifikationer Coffee Queen A2​:
Spänning: 240V
Effekt: 2300 W
Kapacitet: 1,8l på 6min
koppar på en fyllning: 12
Storlek maskin Bredd: 205 Höjd: 430 Djup: 360
Dryckesalternativ: Bryggkaffe
Vattenpåfyllning: Automatisk

Det är skillnad på kaffe och kaffe! Tänk på att kaffebryggning på Coffee Queen går så mycket fortare än i en vanlig kaffebryggare. Köp därför en kaffesort som är anpassad till det. De sorters kaffe vi säljer har en grövre mer taggig form och annan rostning än vanligt bryggkaffe. Detta för att det ska hinna lämna ifrån sig arom och smak. Dessutom förenklar det vardagen för den som är ansvarig för kaffet, bara att tömma en portionsförpackning i filtret så får du perfekt kaffe VARJE GÅNG!!

Vikt 8000 g

 

0
  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är för närvarande tom.Gå tillbaka till butiken
  Coffee Queen Kaffebryggare A2 ThermoKinetic
  Coffee Queen Kaffebryggare A2 ThermoKinetic

  3 - 5 dagars leveranstid