Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Schneider Electric

Du hittar Schneders produkter i följande kategorier: 
► Strömbrytare ► El-uttag ► Dimmer ► Elinstallation ► Antenn

 

Strömbrytare

Schneiders strömställare finns i många serier och varianter, den klassiska brytaren från Renova serien eller i modernt utförande från bl.a. Exxact. Renova finns i svart eller vitt, Exxact finna i antracit, aluminium och vitt. Alla brytare kan monteras i kombinationsramar. Produktserierna erbjuder även tapetskydd.

Vägguttag

Renova vägguttag finns i 1-vägs eller 2-vägs, ojordat eller jordat. Exxact kan du kombinare iupp till 4st i kombiramar. Självklart är alla vägguttag utrustade med barnsäkra petskydd. Alla uttag finns i färgerna klassiskt vitt, svart och grått. Du kan även välja en annorlunda accentfärg på ramarna som finns i färgerna stål, koppar, brons, titan, valnöt, vit marmor och svart marmor.

Renova Orginal - Tidlös skönhet

En populär serie i retrodesign som passar såväl äldre arkitekturer, som ett modernt och nyrenoverat hem. Serien finns i klassisk vit och svart, samt för infällt och utanpåliggande montage. Går att komplettera med ramar i olika färger och material för att passa kundens egen stil!

 

Exxact Primo - alla sorters kombinationer

Exxact Primos sortiment finns 1- till 5-facksramar med möjlighet att ta bort mellandelarna för att ge plats åt större insatser. Du behover alltså inte byta ram för att få nya funktioner. Det finns också en unik matrislösning för upp till 6 insatser. Primo kan enkelt bli IP44- klassad genom att man monterar en tätningssats eller använder en IP44-dosa. Primo passar för både infällt och utanpåliggande montage.

 

Exxact Design - för ett unikt hem

Exxact Design finns i de vanligaste kombinationslösningarna för hemmet: 1- till 3-facksramar och en ram for 2-vägsuttag. Den transparenta ramen kan enkelt och säkert tas bort utan att strömforande delar vidrörs. Genom att montera valfritt mönster, eller något av de medföljande färgarken, inspireras man att skapa sina egna unika designlösningar.

Exxact Solid - arkitektens val!

Exxact Solid passar bäst för infällt montage i en mängd kombinationer och ramar for 2-vägsuttag. Massiva material som glas och stål gör Solid till arkitekternas förstahandsval. Perfekt för exklusiva bostadsmiljöer och i representativa delar av kontorsbyggnader och hotell.

Exxact Basic - perfekt för utanpåliggande

Exxact Basic finns enbart i vitt, 1- till 5-facksramar. Mellanväggarna kan tas
bort för att ge plats åt större insatser. Lägg till en tätningssats eller
använd en IP44-dosa och Basic blir IP44-klassad.

Se mer av Schneider Electrics sortiment

Schneider Electric erbjuder en bred portfölj i både design och teknik.
I utbudet finns installationsmaterial och belysningstillbehör för alla hem och byggnader.

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och har verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher.


www.schneider-electric.se Telefon: 0771-360 370

Produkter
Övrigt