Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 500 kr!

Renova (Schneider Electric)

 

ELJO Renova Strömbrytare

Renova strömställare finns i två varianter, den klassiska vridbrytaren från förr eller i modernt vipputförandet. Renova glas finns i svart eller vitt. Renova kan monteras i kombinationsramar. Produktserien erbjuder även tapetskydd.

ELJO Renova Vägguttag

Renova vägguttag finns i 1-vägs eller 2-vägs, ojordat eller jordat. Självklart är alla vägguttag utrustade med barnsäkra petskydd. Renova finns i färgerna klassiskt vitt, svart och grått. Du kan även välja en annorlunda accentfärg på ramarna som finns i färgerna stål, koppar, brons, titan, valnöt, vit marmor och svart marmor.

Renova Orginal - Tidlös skönhet

Renova är en komplett serie apparater i klassisk stil avsedd att återskapa äldre miljöer men också för att skapa accenter i moderna miljöer. Med Renova kan du förnya och modernisera installationen med stilenliga apparater med de senaste funktionerna.

I serien ingår produkter som exempelvis:
Vägguttag, Strömställare, Dimrar, Termostater
Rörelsedetektorer, Indikatorlampor, Uttag för TV, telefon och nätverk
Tapetskydd, Utanpåliggande kopplingsdosor och ramar

 

 

Schneider Electric är en global energispecialist med fler än 140 000 anställda och har verksamhet i mer än 100 länder. Företaget har ett starkt fokus på energieffektivisering och erbjuder integrerade lösningar för industriell automation, säkerhet, fastighetsautomation, avbrottsfri kraft, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig och effektiv energiförsörjning för kunder i alla branscher.


www.schneider-electric.se Telefon: 0771-360 370

Produkter
Övrigt