Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 1500 kr!

Nexa

Sedan starten 1997 utvecklar och marknadsför Nexa innovativa produkter inom trådlös styrning, hemautomation och säkerhet som gör vardagen både säker, bekväm, och användarvänlig för såväl konsument som proffs. Du hittar Nexas produkter i Norden, Baltikum och Storbritannien genom deras återförsäljare. Nexas sortiment utvecklas i samverkan med ledande tillverkare i Asien.

Nexas vision är att vara den drivande och ledande aktören inom ramen för de produktsegment man är verksamma i och att vara en pålitlig och långsiktig samarbetspartner till sina återförsäljare och kunder. Verksamhetens grundvärderingar bygger på respekt, professionalism, snabbhet och kvalitet.

Dessa nyckelord är en naturlig del av allt man gör.

Nexa är sedan januari 2014 en del av den börsnoterade OEM-koncernen med verksamhet i 14 länder och en omsättning på ca 1,8 miljarder.

Företaget Nexa har utvecklat ett enkelt och prisvärt system för trådlös styrning av belysning och vägguttag.

Detta systemet har många smarta funktioner både för säkerhet och kontroll, men även för att ge användaren ett bekvämare liv.

Nexa erbjuder perfekta lösningar för styrning av till exempel trädgårdsbelysning trådlöst, där man inte alltid kan dra nya kablar. Nexa arbetar med ett unikt system med självlärande produkter som kopplas samman med unika koder automatiskt, för garanterad störningfri överföring.

Produkter
Övrigt