Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +13 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Exxakt (Schneider Electric)

Exxact serien från Scneider electric

Exxact erbjuder ett stort och komplett urval av funktioner, färger och material från standard till exklusiva installationer. Apparatserien är utformad för snabb, säker, enkel och miljövänlig installation. Exxact finns i tre färger, Vit, Antracit och Metallic och har fyra olika ram serier som dessa kan kombineras ihop med. Framtidsäkra din installation med Exxact du med! 

Exxact Primo - alla sorters kombinationer

Exxact Primos sortiment finns 1- till 5-facksramar med möjlighet att ta bort mellandelarna för att ge plats åt större insatser. Du behover alltså inte byta ram för att få nya funktioner. Det finns också en unik matrislösning för upp till 6 insatser. Primo kan enkelt bli IP44- klassad genom att man monterar en tätningssats eller använder en IP44-dosa. Primo passar för både infällt och utanpåliggande montage.

 

Exxact Design - för ett unikt hem

Exxact Design finns i de vanligaste kombinationslösningarna för hemmet: 1- till 3-facksramar och en ram for 2-vägsuttag. Den transparenta ramen kan enkelt och säkert tas bort utan att strömforande delar vidrörs. Genom att montera valfritt mönster, eller något av de medföljande färgarken, inspireras man att skapa sina egna unika designlösningar.

Exxact Solid - arkitektens val!

Exxact Solid passar bäst för infällt montage i en mängd kombinationer och ramar for 2-vägsuttag. Massiva material som glas och stål gör Solid till arkitekternas förstahandsval. Perfekt för exklusiva bostadsmiljöer och i representativa delar av kontorsbyggnader och hotell.

Exxact Basic - perfekt för utanpåliggande

Exxact Basic finns enbart i vitt, 1- till 5-facksramar. Mellanväggarna kan tas
bort för att ge plats åt större insatser. Lägg till en tätningssats eller
använd en IP44-dosa och Basic blir IP44-klassad.


www.schneider-electric.se Telefon: 0771-360 370

Produkter
Övrigt