Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +25 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 700 kr!

Antidark

När endast det bästa är gott nog!


Låt oss presentera fantastiskt fina armaturer från det exklusiva Danska företaget ANTIDARK, som under namnet Scan Studio Lighting mer än 25 år försett Danmark och övriga världen mad lampor i absolut världklass. Dessa armaturer från Danmark står för hög kvalitet, unik design och toppmodern LED-teknik. Lite högre pris - men mycket högre kvalitet!

"TROTSA MÖRKRET - OMFAMNA LJUSET".

ANTIDARK är ett helt ny danskt belysningsvarumärke. Även om vårt varumärke är "hett i pressen" går våra rötter i belysningsbranschen går mer än 25 år tillbaka.

ANTIDARK´s första kollektion samling AD16.01 visades för första gången för allmänheten på Nortmodern i Köpenhamn och på Formland i Herning hösten 2016.
AD16.01 kollektionen består av två helt nya lampor; VIP P120 hängande och VIP W120 vägglampa . Båda lamporna finns i mässing, vit, svart och krom.

I början av våren 2017 introducerade vi nya EASY och MOON serien. Var och en av de nya lamporna är enkla i konstruktion och erbjuder toppmodern LED-belysning.

ANTIDARK´s vision är att ge high-end, väl utformade, state-of-the-art produkter till den professionella och privata belysningsmarknaden.

Produkter
Övrigt