Beställ inom:  00:00:00  så skickas din order redan idag!
  •  +10 000 nöjda kunder
  •  1-3 dagars leveranstid
  •  Fri frakt över 200 kr (ord 29 kr)

Nya Wattväktarna

Välkommen till nya Wattväktarna.

Ja egentligen är det samma butik, samma duktiga kundtjänst och medarbetare som ni möter här på wattväktarna.se, men den stora nyheten är att vi fått nya kläder och en bättre motor som driver butiken.

Vi har bytt plattform för att återigen öka användarvänligheten och för att ge våra besökare en mer behaglig upplevelse av hur vi vill att en e-butik skall vara.

Nu spelar det inte längre någon roll ifall du som besöker oss kommer till oss via platta mobiltelefon eller dator, sidorna anpassar sig automatiskt för att ge dig bästa möjliga version av sidan. I början nu så är det väldigt mycket som är sig likt men även en del småsaker som inte är riktigt tipp topp så snälla ha lite tålamod med oss då vi gör allt vi kan för att undvika dessa, det kan ske ändringar i layouten och produkter kan komma att byta plats mm. Eftersom arbete pågår med att få butiken precis så bra som vi vill göra den för er kan ändringar i designen förekomma, Om ni skulle upptäcka några konstigheter är vi tacksamma om ni skulle vilja maila oss dessa på [email protected]

Varmt välkomna önskar Wattväktar´n med personal


Produkter
Övrigt